Tot hoeveel kilo houdt een zwevend toilet?

Wij laten onze badkamer renoveren binnenkort. Nu is mijn man niet bepaald een lichtgewicht. (120 kg) Hij maakt zich zorgen of het toilet niet van de muur komt als hij plaatsneemt!
:))

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf een zwevend toilet opgehangen en dat was voor het eerst en ik kan er ook veilig op zitten met ook 120 kilo, ik eb niet gekeken naar merk ef aangepaste materiaal gewoon zoals hij was. Al moet ik zeggen dat de eerste keer zitten best vreemd was en ik goed luisterde of er niets kraakte of bewoog maar na een jaar hangt hij nog helemaal waterpas en veilig. Ik denk dat een zwevend wc mischien wel tot 150 kilo kan houden mits goed bevestigd. Toegevoegd na 26 minuten: zie een paar gemiste letters, mijn excuus hiervoor.

DAT is afhankelijk van de muur en de bevestigingswijze. Op mijn werk hangt een auto aan de muur, en dat houdt ook gewono. De pot is wel berekend op een dergelijk gewicht. 400kg moet de ophanging zelf kunnen houden Toegevoegd na 4 minuten: (Dus indien correct bevestigd is 120 kilo geen enkel probleem)

Dat hangt af van het merk, de fabrikant de gebruikte materialen de manier van bevestiging het vakmanschap van de installateur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100