Ik wil een topper voor op mijn matras. Maakt het nog uit welke kwaliteit je koopt? Het gaat toch om de kwaliteit matras die eronder ligt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat maakt wel degelijk uit. Er zijn verschillende kwaliteiten te krijgen van ook verschillende fabrikanten. Belangrijk denk ik om je te laten informeren bij een bedden speciaalzaak wat voor jou het meest geschikt is. Soortelijk gewicht van het schuim kan belangrijk zijn, maar ook hoe traag het is. De ene kwaliteit reageert anders dan de andere. Zo is een T emperfoam te krijgen in 3 verschillende kwaliteiten met andere eigenschappen. Tempur is ook een bekend merk en Recticel (fabrikant van Polyurethaanschuim en matrassen) produceert ook haar eigen kwaliteit die in diverse winkels te koop is. Bron (voorheen heb ik bij Recticel gewerkt en hier wel eens mee in aanraking geweest)

De kwaliteit van je topper maakt zeker net zoveel uit dan dat van je matras. Tenslotte lig je er de hele nacht op. De mijne komt bij de bedden concurrent weg en het is een hele goede voor een redelijke prijs. Ik slaap iedere nacht lekker. En dat terwijl ik best vaak rug klachten heb. Maar iedereen moet natuurlijk voor zich zelf beslissen welke topper het beste bij m past. ( geld tenslotte ook voor t matras) En waar je een goede en betaalbare kunt kopen

Als je een goeie kwaliteits matras hebt dan is een topper niet nodig . Als jou matras te hard is dan heb je wel een topper nodig . Als je zeker wilt zijn dat het een goeie topper is vraag dan eerst of zij een topper hebben op proef . Ik kreeg er een mee voor een week . Zij hadden er een voor mensen die er eerst een wilden proberen . Toen heb ik bij hun een nieuwe gekocht en ik slaap als een roos zonder pijn .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100