ikea locker ps. Ik wil dat ding dus gaan halen met de fiets, maar ik vraag me af of dit mogelijk is. weetiemand dit? (zie link)

http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/80100190

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is een grote verpakking die je mee moet sjouwen dan! Hij is best lang en voor op een fiets ook redelijk zwaar. Als je geoefend bent kan je het proberen natuurlijk, maar ik zou toch met een auto gaan. Stel nou dat het niet lukt moet je met de fiets aan de hand lopen en dat ding erbij. Ook wel eens overwogen om met de bus te gaan? Bij iedere ikea stopt een bus.

Het zou fijn zijn als dat kon, maar ik denk niet dat het gaat. Misschien met de bus wel, maar het is een heel gewicht en waarschijnlijk kun je het niet onder de arm nemen vanwege de lengte en het gewicht. Kun je iemand in de buurt vragen wanneer ze weer eens naar Ikea gaan met de auto?

Bronnen:
eigen ervaring met sjouwen

Dit zijn de maten en het gewicht van de Locker. Het gewicht is nog wel te doen op de fiets, maar een lengte van 126 cm is te lang om op je fiets te transporteren, dan kiept de hele boel naar achteren! Verpakkingsmaat en gewicht: Pakketten: 1 Artikelnummer: 801.001.90 Breedte: 48 cm Hoogte: 14 cm Lengte: 126 cm Gewicht: 23.1 kg Aantal: 1

Bronnen:
ikea

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100