Ik heb de sleutels per ongeluk binnen laten liggen. De enige mogelijkheid is om een raam in te slaan. Wordt dit vergoed door de glasverzekering?

Of verschilt dit per verz.maatschappij?

Toegevoegd na 6 dagen:
dank voor de antwoorden. Nee, ik had nergens een reservesleutel liggen, dom van me.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee dat wordt niet vergoedt want je doet het opzettelijk. Kijk even naar een slotenmaker in de buurt die even je deur wil openen. Heb je geen reservesleutel bij familie,buren of vrienden liggen?

Kun je niet met een kledinghanger (misschien even lenen) deze deur via de brievenbus openen. Want ik denk niet dat de verzekering dat vergoed dat zou dan in de polisvoorwaarden moeten staan.

Bel een ijzerwaren servicedienst. Ze hebben lopers en maken de deur open. Zelf vorige week gehad en betaalde 30 euro exclusief btw.

Als de deur niet op slot zit, kan je een slotenmaker bellen, die de deur zonder schade openmaakt, uiteraard zijn hier wel kosten aan gebonden. In de meeste gevallen vergoed de verzekering dit niet

Je zou aan een vriend kunnen vragen of hij je ruit in wilt gooien. Dan zeg je tegen je verzekering : Ik weet niet wie het heeft gedaan!!! En dan is iedereen gelukkig!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100