hoi allemaal, ik ben laatst verhuisd en heb nu een onverlichte kelder. Ik ben dus opzoek naar een betrouwbare zaklamp, iemand een idee?liefst ophangb.

Weet jij het antwoord?

/2500

Mogelijkheden: Je koopt een echte MagLite (wordt door alle prof's gebruikt) maar dan ben je wel iets van 50 euro kwijt. (is overigens gemaakt van vliegtuigaluminium ). http://www1.conrad.nl/scripts/wgate/zcop_nl3/~flN0YXRlPTM2MDEyOTY2Mjk=?~template=PCAT_AREA_S_BROWSE&glb_user_js=Y&shop=NL2&p_searchstring=MAG_LITE&s_haupt_kategorie=&zhmmh_area_kz=&p_init_ipc=X&p_page_to_display=DirektSearch&~cookies=1gclid%3dCJHyg8T6yKwCFQRO3god6lD-pg&adcampaign=google&gclid=&scrwidth=1024 Of je gaat naar de Wibra en koopt voor 2,99 een knijpkat (geen batterijen nodig, zoiets van 30 sec knijpen 5 minuten licht). Toegevoegd na 4 minuten: Je hebt overigens ook van die kleine lampjes met een stopcontactstekker die met een fotocel aan/uitgaan. Ik heb die destijds bij Euroland gekocht voor een euro, werken prima, moet je wel een stopcontact in je kelder hebben.

Je kan kijken naar een led lenser, geweldig goede lampen met hoge lichtopbrengst

Bronnen:
http://www.ledlenser.com/

Je hebt tegenwoordig van die zelfklevende ledlampjes op batterij. Ideaal voor dit soort plaatsen waar meestal geen stopcontact aanwezig is. 3 Voor €9.95 bij de Blokker

Wij hebben een draagbare tl buis opgehangen, zo eentje als ze in de auto garages gebruiken om onder de motorkap te kijken..ideaal!!

U kunt kiezen voor de Inova T4 die is zeer sterk en betrouwbaar, met maar liefst 10jaar garantie! Anders hebben we vast nog wel een goede zaklamp voor je in ons assortiment. http://www.zaklampwinkel.com/Zaklampen/INOVA%20zaklampen/INOVA-T4-LED-Zaklamp

Bronnen:
www.zaklampwinkel.com

ik raad u aan om een zaklamp te nemen met ophangsysteem zo kunt u deze altijd van de houder afnemen. De Inova T4 lijkt mij wel geschikt voor uw situatie.

Bronnen:
www.zaklampwinkel.com

Je kunt een zaklamp kopen die je normaal, als je op vakantie gaat ophangen met een draadje aan het plafond. Je boort gewoon een spijkertje in het plafond en hangt hem eraan. Hier heb je nog een mogelijkheid:

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100