Koston isoleert met biologisch materiaal hoe doen ze dit?

Op www.koston.nl zie ik dat muren kunnen worden geisoleerd met biologisch isolatiemateriaal. De kleur hiervan is lichtgroen. Ze boren gaten in de muren daardoor wordt er geisoleerd. Het materiaal is lichtgroen. Worden alle gaten daarna gedicht met dezelfde kleur als de voegen? Is iedere woning met een spouwmuur geschikt voor isolatie?

Toegevoegd na 1 dag:
Koston heeft een advertentie geplaatst met de tekst: "in samenwerking met uw gemeente". Hierover heb ik navraag gedaan bij de gemeente. Het blijkt een reclamestunt te zijn. Iedereen wie isoleren wil, mag zelf weten met welke firma men in zee gaat. De gemeente gaf echter wel aan, dat ze goede ervaringen hadden met Koston.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zijn zgn Thermoparels. De meningen zijn nogal verdeeld over Koston: http://www.eigenhuis.nl/forum/posts/list/49.page#top http://www.ecobouwers.be/forum/post/isolatie-spouwmuren De voegen zullen ze wel dichten in dezlfde kleur. Toepasbaarheid is ook afhankelijk van o.a. ouderdom huis, grootte spouw, etc Je kunt beter kijken bij de branche-organisatie: http://www.venin.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100