Is het onverstandig om een verhuizer te nemen die niet is aangesloten bij de 'erkende verhuizers'?

De verhuizers die het bedrijf waar ik werk hebben verhuisd waren prettig en efficient, maar zij zijn niet aangesloten bij de 'erkende verhuizers'. Zou ik hierdoor in de problemen kunnen komen? Hun voorwaarden zijn wel gelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het belangrijkste verschil is dat een verhuizer die is aangesloten bij de "erkende verhuizers" lid is van een onafhankelijke geschillencommissie, waar je dus kunt aankloppen, mocht er iets fout gegaan zijn. Maar als ze verder dezelfde voorwaarden hebben, moet het normaal gesproken geen problemen geven. Dat een verhuizer geen "erkende verhuizer" is, wil niet zeggen dat het geen betrouwbare verhuizer is. Ik zou niet weten waarom je nu in de problemen zou kunnen komen, terwijl de verhuizing prima is verlopen.

Een erkende verhuizer is aangesloten bij een overkoepelende en controlerende organisatie. Die kan bemiddelen als het nodig is omdat er iest fout is gegaan wat niet goed wordt opgelost. Bekijk de voorwaarden goed, vooral wat betreft verzekering en afhandeling van schade.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100