Wie weet van welk dier deze ontlasting komt?

Bijna ieder morgen vinden wij en onze buren ontlasting op de oprit ,de kleur is rood en de grootte is zo groot een pink.Wie weet een antwoord ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Katten ontlasting Is klein en vaak wat roodachtig. Maar hebben jouw buren katten? Zo ja dan zou het heel goed kunnen dat het van de kat is. Toegevoegd na 25 minuten: Of dat er mensen in jullie buurt wonen met katten?

Rode ontlasting is ALTIJD afkomstig uit hondenvoer! Soms een enkele keer ook wel kattenvoer maar dat is alleen bij bepaalde goedkope merken en gaat de kat op jacht naar beter voer als dat.

Aan de kleur kan je niet echt zeggen welke dier het is, als een dier veel goedkope voer krijgt met veel kleurstof dan zal het rode ontlasting hebben, als ik de maat hoor als een pink zal het een kat of een kleine hond kunnen zijn. Maar een gans heeft ook vaak dat soort maat maar eigenlijk heb ik dat nooit in rood gezien eerder zwart met wit

Echt rode ontlasting heb ik gezien bij een hond die veel Frolic at. Het kan dus een heel klein hondje zijn die Frolic krijgt. Het is dus niet van een wild dier, want een rode kleur komt van chemische toevoegmiddelen. Ontlasting van vogels ziet er altijd anders uit, namelijk met een wit laagje erop (ureumzouten, omdat vogels niet plassen). Heb je een foto?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100