Wat is de beste manier om een studentenkamer te vinden in Utrecht?

Ik ben inmiddels alweer meer dan een maand op zoek naar een studentenkamer in Utrecht. Dit is nog niet zo gemakkelijk als dat ik gehoopt had! Via kamernet ben ik inmiddels drie keer uitgenodigd voor een hospiteer avond, maar dan is de kans op succes nog steeds heel gering. Begin september zal de studie aanvangen, ik ga mezelf dan meteen aanmelden bij de studie vereniging. Zelf hoop ik dat dit connecties oplevert die mij aan een kamer kunnen helpen, maar tot die tijd word het dagelijks uren lang op en neer reizen! Vandaar mijn vraag: Wat is een creatieve en succesvolle manier, om aan een studentenkamer in Utrecht te komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neem eens een kijkje op de volgende websites: http://www.kamerzoek.nl/index.php?plaatsnaamID=3 http://www.opkamers.nl/kamers-utrecht.html http://www.kamerhulp.nl/regio/Utrecht http://www.kamerz.nl/studentenkamers-in-utrecht-21.htm http://www.sshxl.nl/ http://www.kamertje.nl/kamers_in_utrecht http://www.easykamer.nl/ http://www.kamer.nl/studentenkamers-in-utrecht.html Toegevoegd na 10 minuten: http://www.studentenkamers.nl/zoek?city=Utrecht&submit=Zoek http://www.opmijnkamer.nl/kamers-in-utrecht.html http://www.studentenkamer-tehuur.nl/Studentenkamer/Utrecht-1000240.aspx ... en zo zijn er nog veel meer websites! Maar: kijk goed uit en laat je niet belazeren. De eerstgenoemde acht websites worden aanbevolen door http://www.studentenstart.net, maar of de andere allemaal even betrouwbaar zijn, weet ik ook niet. Mocht je iets op het oog hebben, controleer dan even vooraf via Google en/of de gemeente of de aanbieder (dan wel de aangeboden kamer) niet op "de zwarte lijst" staan.

Je zou op marktplaats kunnen kijken daar staan een hoop kamers op. en ken meerdere mensen die op die manier een kamer hebben gekregen. kijk ook eens op advertentie borden. verder heb je ook kamertje.nl en meer van dat soort sites. hoop dat je snel een kamer vind!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100