Wie doet de veters in nieuwe schoenen?

Ik ging laatst schoenen kopen en in een hoop van de schoenen die ik wildepassen zaten de veters er nou niet echt netjes in. (kortom geen reclame Voor t merk). Maar ik kan me ook slecht voorstellen dat een winkeleigenaar al die schoenen van hun veters moet voorzien. Kortom, wie doet d veters in de nieuwe schoenen voordat ze in de winkel liggen, de fabrikant, de winkel, of ergens onderweg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor zover ik weet worden de schoenen al geveterd voordat ze de winkel in komen. Als de veters er niet netjes in zitten, betekend dat, dat de schoen al eerder gepast is, en de verkoper de veters niet goed in de schoen gedaan heeft. Winkel besteld schoenen -> schoenen worden winkel-klaar gemaakt (dus ook geveterd, in de doos) in de fabrieken -> bestelde schoenen worden geleverd aan de winkel -> nieuwe geveterde schoenen worden geplaatst in het magazijn.

De winkelier, de schoenen worden geleverd met losse veters. Toegevoegd na 1 minuut: Dat kan je zien als ze een doos voor je gaan halen, vaak moet dan de verkoopster eerst snel een veter door een schoen rijgen voordat je hem aan kan.

100 % zeker dat sportschoenen geveterd geleverd worden. Ik heb hierom sterk het vermoeden dat ook andere schoenen in de fabriek al geveterd worden. Door wie of wat durf ik niet te zeggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100