ALs een huis nog niet klaar is, lijkt het dan kleiner?

Wij denken er over om een nog niet bestaand huis te kopen, Ze zijn het al wel aan het bouwen. Op de tekening lijkt de woning erg ruim. We mochten even kijken op de bouwplaats, Samen met de makelaar en aannemer. Toen we tussen de muren stonden. leek het echter best wel heel klein. De zij muren en de plafondstond er toen alleen nog maar. Makelaar zei, dat het kleiner leek omdat het nog niet af was. kan dat? of is het een verkooppraatje?
Want volgens de tekening moet het best een ruime woning zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat klopt inderdaad. Soms zie je op plekken een complete woonwijk uit de grond worden gestampt waarvan je nooit had gedacht dat daar überhaupt huizen konden staan! Ga voor de gein maar eens na hoe je eigen huis eruit zou zien als die oppervlakte alleen maar uit fundering bestond. Dan lijkt het ineens een stuk kleiner. Pas als een huis af is, behangen/geschilderd en ingericht zul je zien dat het groot genoeg blijkt te zijn.

Klopt!! Als alles grauw is lijkt het kleiner. Als straks de wanden wit gestucadoord zijn en het plafond wit gespoten is ziet het er veel ruimer uit. Heeft de aannemer niet een soortgelijke woning ter beschikking om eens te gaan kijken?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100