het water ligt er af en ik moet naar de WC, wat kan ik doen?

Het water ligt al een aantal uur uit in de straat.
Ze zijn bezig met de leidingen.
Nu is er iets beste wel genaast ( ik ga op school nooit naar de wc) ik ben dus vanaf 8 uur al niet meer naar de wc geweest en moet nu best wel nodig.
Maar het water doet het dus niet.
Wat kan ik doen?

Toegevoegd na 17 minuten:
ik woon op het platteland

Toegevoegd na 38 minuten:
Als je het water weer op hoor komen borrelen, kun je dan meteen weer gebruiken
( hoop het de nod word nu toch wel erg hoog

Weet jij het antwoord?

/2500

Bel een vriend op en ga daar op bezoek voor de middag;

Laat het in de wc staan en doe wat wc papier erover.

Ga naar vrienden waar wel water is, In de stad nergens een winkel/stadhuis waar je naar toe kan. De plaatselijke cafetaria vragen? Mogelijkheden genoeg;)

Als je alleen maar een plasje moet doen, ga je toch gewoon? Dat doorspoelen komt later wel! En als je meer moet, ga je ergens iets drinken en doe je daar je behoefte.

Doet het in de tuin (mits kleine boodschap, anders een beetje vies), ga naar kennissen, vrienden of familie. Ga naar een winkel of restaurant.

Dan vrees ik dat je je over je probleem heen moet zetten en toch eens een wc moet gaan bezoeken waar ook andere mensen op gezeten hebben. Je kunt uiteraard bij een vriend op bezoek gaan en vragen of je daar mag, maar misschien dat je liever iets anoniemers zoekt: ga dan in de stad even bij een McDonald's ofzo naar binnen. Officieel moeten ze bij de McD om het kwartier de wc's schoonmaken (of ze zich daar echter allemaal even goed aan houden is de vraag), dus heel veel mensen kunnen er dan niet voor je geweest zijn.

Ga naar school, naar een horecagelegenheid, wc van bouwvakkers, loop diep het bos in, tankstation, bejaardenhuis, ziekenhuis, politiebureau kortom keuze genoeg. Er zijn meerdere oplossingen, maar we houden het netjes. (voortaan toch maar een toilet op school gebruiken?) Toegevoegd na 13 minuten: Haal een emmer water uit de sloot of uit een regenton. (niet voor consumptie)

Graaf een kuil in de tuin en doe daar je behoefte. Daarna dicht gooien met de schep. Ook nog milieuvriendelijk!

Er zit altijd nog voor 1x doorspoelen in het reservoir. Of iemand moet je al een keertje voor zijn geweest

als je nietr bij buren of vrienden terecht kan doe het dan gewoon op een emmer... dan spoel je dat l;ater gewoon weg. moet je poepelen dan kun je dat in een pedaalemmerzak of vuilniszak ook nog den als je er te vies van mocht zijn dat op de emmer te doen, dan kun je dat bij het huisvuil gooien oid.. . Toegevoegd na 1 minuut: Als er een Mac Drek in de buurt is kun je daar natuurlijk ook of restaurant oid.. maar inmiddels zal die blaas van jou wel geleegd zijn

Café"s enz. zijn verplicht je naar het toilet te laten gaan. Maar gewoon op je eigen toilet gaan en dan even laten staan is toch ook geen ramp, tenminste als het een plas betreft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100