Huren in Enschede, heb ik dan snel een woning

Als ik me nu ga inschrijven in Enschede heb ik dan snel een leuke huurwoning?

Weet jij het antwoord?

/2500

een huurwoning in Enschede wordt toegewezen door een soort 'loterij'...je reageert op een woning en vervolgend wordt er uit alle aanmeldingen 3 uitgekozen voor de woning, de eerste heeft voorang wijst die het af dan de 2e etc. Dus het is een kwestie van geluk,ik had een woning binnen een half jaar, maar anderen nog niet na 2 - 3 jaar

Hangt ervanaf wat je wil. Wij zitten antikraak en daarvoor heb je een ruime flat voor 210 in de maand, na aanmelden gaat dat vrij snel 1-2 maanden tot je wat hebt. Het nadeel is dan weer dat je er op een gegeven moment uit moet. Gewoon huren heb je wel een wachtlijst maar deze is lang niet zo lang als in bijvoorbeeld het westen. Het komt er op neer dat je moet kijken wat je wil en dan zo snel mogelijk inschrijven dan maak je het snelst kans op een woning. Succes!

Je kunt via de woningbouw huren via een loterij . of gewoon op de wachtlijst duurt wel langer . Er worden kamers aangeboden via advertenties . Of via een makelaar huren dat gaat ook wel rederijk snel .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100