Hoe kan je je deur op slot zetten zonder een echt slot ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Van binnen of van buiten? Van binnen: Met een haakje, een grendel of gewoon barricaderen met kast, bureau of stoel. Van buiten: de klink verwijderen of twee kleine beugels indraaien waar je een hangslotje doorheen haalt.

Als er geen slot op zit, kan je hem nooit op slot doen! Je kan er dan van binnen een grendel opzetten, dan kan je hem wel vergrendelen en dit heeft voor jou als je binnen bent hetzelfde effect als een slot.

Een deurstopper in de vorm van een driehoek onder de deur schuiven. Als je die niet in de winkel kunt vinden kun je er van hout eentje zelf maken

Een wig onder de deur of een plank schuin tussen de klink en de grond strak zetten!!

je pakt een stoel en schuift de hoofdleuning onder de deurklink de stoel staat daardoor waarschijnlijk een beetje scheef , zo gaat die niet meer open Toegevoegd na 31 seconden: als er iemand naar binnen wil

bij de bouwmarkt kan je sloten kopen die je met 2 ringen (deur en deurpost) op slot kan doen. er zijn meerdere mogelijkheden, dus laat je hier informeren. je kan iets maken dat je onder de klink zet. dit moet dan wel echt strak zitten. als de klink niet naar beneden wil kan de deur ook niet open :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100