Hoe rookgeur uit kleding halen? Als kleding in kledingkast ligt gaat het er ook in zitten.

Weet jij het antwoord?

/2500

een vleugje water vermengd met schoonmaakazijn er over nevelen met de plantenspuit, en dan ergens fris ophangen, zo mogelijk buiten.

Van zodra het er in zit, meteen allemaal uitwassen, niet in de kast leggen!

Stoppen met roken, maar dat zal wel geen optie zijn.

Zoals Hetiszover al aangeeft: wassen. Maar als je dat (nog) niet wil dan helpt het ook om je kleren een paar uur in de buitenlucht te hangen. Gaan ze echt weer fris van ruiken.

Gebruik hiervoor Febreze dat is een textielverfrisser die verwijdert moeiteloos geuren van rook, olie, verf, muffigheid, frituren, dieren etc. Te gebruiken o.a. op vloerbedekking, gordijnen, kleding, bureaustoelen etc.

robijn refresh, onttrekt nare geurtjes en laat je was weer heerlijk ruiken ! :D hoe komt die rook in je kast? zit je kast naast een schoorsteen? of wordt er thuis gerookt?

Ik zweer bij buiten ophangen! Soms komt mijn vriend 's nachts uit een cafeetje met stinkkleding thuis en dan laat hij zijn kleding in de badkamer liggen, maar dan stinkt de hele badkamer. Kijk, als hij de broek of trui al langer aan had, dan gaat het sowieso de was in, maar als het een verse broek en trui zijn, dan op een hangertje op het balkon!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100