Mijn afvoer van de keuken pruttelt enorm, vooral als de vaatwasser aan is. Denk aan een bijna verstopping. Hoe dit op te lossen. Soda of wat???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op de site van onderstaande link vind je diverse tips, zoals oma ze vroeger ook gebruikte. Ga op de site naar diverse huishoudtips, en dan naar verstoptafvoer. Je kunt natuurlijk ook bij de bouwmarkt of supermarkt een tweecomponenten set van HG halen, maar dan moet je wel goed opletten, want het valt in de categorie gevaarlijke stoffen. Succes! http://www.omaweetraad.com/

soms is heet water alleen al genoeg: Voor maximaal effect: Om op te warmen eerst even warm water laten doorlopen, daarna soda met kokend water.

Gewoon de ontstopper, zo'n rubber halve maan, er opzetten en goed pompen? PLOP, hoor je dan en dan kan het weer goed zijn. Dat zou ik eerst eens proberen. Met die soda-ontstopper moet je even goed lezen of jouw afvoerpijp er wel tegen kan. Anders heb je straks een nog groter probleem.

bij onze afvoer was het ook zo. ze hadden de afwasser onder de sifon aangesloten en dan kreeg je een hoop geborrel in je afvoer. dat komt door het water in je sifon dat gaat borrelen. later de afwasser boven de sifon aangesloten en het was over. is het niet over, dan heb je een verstopping, en kan je het met bovenstaande antwoord ook nog proberen met heet water en soda.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100