Waar kun je blauwe rozen kopen of bestellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt ook witte rozen kopen en deze enkele uren in blauwe voedingskleurstof zetten. Maar een roos heeft een houtachtige stam, het zal niet zo goed pakken als bijvoorbeeld een tulp.

op de markt bij de bloemmist Toegevoegd na 6 minuten: er worden wel blauwe rozen verkocht hoor ik heb vorig jaar op de markt gekocht in breda bij de bloemist

Vorig jaar had ik ergens gelezen dat de blauwe rozen niet in Nederland verkocht worden. Hiervoor kun je het beste naar Japan gaan.

In Engeland. In mijn periode dat ik voor de klok hebt gewerkt op de bloemenveiling zagen we van de 80.000 rozen per dag maar een klein deel blauwe rozen. En 100% van deze blauwe rozen ging naar Engeland. Overigens zijn blauwe rozen (in elk geval tot 10 jaar terug) geverfd en niet echt blauw.

Ik ken wel een kweker. Blauwe rozen staan steeds in zijn catalogus (zwarte ook) Een adres heb ik , maar the website is off-line http://www.groen.net/magazine.asp?r=54&item=11490 Toegevoegd na 1 uur: De rozen die ik bedoel zijn niet fel-blauw , meer blauw neigend naar lila .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100