Wat zijn ongeveer de kosten van het laten plaatsen van een nieuw voordeurslot?

Sleutel uitgeleend aan iemand, die even op mijn huis zou passen en ze is hem kwijtgeraakt. Ze weet niet zeker of ze de sleutel in het slot heeft laten zitten of hem ergens anders is kwijt geraakt, dus dat geeft me wel een ietwat onbehaaglijk gevoel, wie weet heeft iemand de sleutel eruit gehaald en wordt er straks ingebroken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Meestal kan je een nieuwe cylinder laten plaatsen. Die kan je bij de bouwmarkt voor een paar tientjes halen. Toegevoegd na 47 seconden: ik bedoel zelf plaatsen. Erg gemakkelijk.

Als je het wilt laten doen dan kost dat ongeveer 50 euro bovenop het slot. Je kunt het erg makkelijk zelf doen. Gewoon even bij de bouwmarkt een slot halen.

Bronnen:
http://www.accesslocksmith.nl/prijzen.htm

Zelf kan je het ook.

Bronnen:
http://www.karwei.nl/advies-en-inspiratie/...

Goed antwoord van Tamback. Als de deur open is kan je de cilinder bij een inbouw slot met 1 schroef los maken en een andere erin zetten. Bij een opbouw slot is het iets meer werk, echter niet moeilijk. En als je toch bezig bent:Je kunt ook meerdere cilinders bestellen met dezelfde sleutel zodat je voortaan met 1 sleutel alle deuren kunt openen. ps de prijs van de cilinder (incl. sleutels) hangt af van de gewenste veiligheidsklasse. Bij een opbouw slot blijft de oude sleutel aan de binnenkant noodzakelijk en heb je de nieuwe alleen voor van buiten naar binnen nodig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100