Wat kan men nog meer roken, naast tabak?

Een jeugdvriendin van mij rookte de gedroogde blaadjes van een vlierbessenstruik.
Wat kan je nog meer roken?
(behalve cannabis)

Toegevoegd na 9 minuten:
Ok.. wat kan men, naast tabak/cannabis, in een vloeitje draaien, aansteken en inhaleren?

Toegevoegd na 24 minuten:
Pff.. stelletje goochemerds ; -)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Salvia, crack, heroïne, opium, amfetamine en methylamfetamine zijn een paar voorbeelden van dingen waavan het niet ongebruikelijk is om het te roken. Verder kan je natuurlijk vanalles roken als je het in een vloeitje draait. Of het lekker is weet ik niet, en enig ontspannend of geestverruimend effect hoef je waarschijnlijk al helemaal niet te verwachten, maar dit zijn een paar ideeën: Gedroogde kruiden, bladzijden van de bijbel (heb ik eens geprobeerd, het leverde niks op behalve een hoestbui), een schilderij, thee, zaagsel, watten, haar, spinnenrag, gedroogde huidschilfers, gedroogde insecten, kunstmest of nagels. Je kan eigenlijk wel alles dat brandbaar is in een vloeitje rollen om het te roken. Toegevoegd na 52 seconden: Oh, en gedroogde bananenschil, hier word je nog stoned van ook.

Paling.

kaas

Tja alles natuurlijk, maar of het gezond is... maar ja dat is roken ook niet natuurlijk... oh nee heel onnatuurlijk eigenlijk.

droog gras

Hasj.!

de inhoud van een theezakje,maar je wordt er licht-stoned van,en daarna krijg je koppijn

Kruidensigaretten Toegevoegd na 2 minuten: En Kretek

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kretek
http://www.jankraak-taichitao.nl/content/w...

Ik had vroeger een vriend en we waren buiten; ik en m'n broer vonden in de struik een soort bosje van takjes met een soort vilter leek het. het was ong. 3 jaar geleden rond oud en nieuw; best wel gijnig; we gingen die vriend ophalen en nog iemand die wel zin had wat leuks tezien; we zijden tegen die vriend > heey we hebben een soort rook plant gevonden! heel overtuigend -.-" en die jongen zet die tak op z'n mond en begon te roken! dus je kan blijkbaar ook takjes roken want die jongen wist geen verschil tussen die takjes en een sigaar :S lol

Bronnen:
verleden

worst

Gedroogde pluimen van mais, vroeger hoopten we er stoned van de te worden, maar het resulteerde in een droge hoestbui :-)

je moet helemaal niet roken vindt ik

Makrelen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100