Blijven katten door koffieprut uit je tuin?

Bij mijn buurman piest er steeds een kat in zijn tuin. Vanmorgen gooide hij koffieprut in zijn tuin en vertelde dat de koffieprut er voor zorgt dat je geen katten meer in je tuin krijgt. Ik vraag me de hele dag al af, klopt het dat katten een hekel hebben aan koffieprut?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

volgens mij werkt koffieprut tegen slakken, katten hebben een hekel aan leeuwenpoep, helaas niet overal te krijgen.. katten houden niet van bepaalde planten onderstaande site zou je moeten helpen (katten afdeling)

Bronnen:
http://users.skynet.be/hofmeester/tuinartikels/

Ooit geprobeerd maar bij mij werkte het niet net zoals dat verhaal van peper strooien.

Nee het werkt niet. Dan kan je de hele tuin wel volgooien. Ook citroenschillen, peper etc.......zonde van je geld. De buurman zou eens kunnen gaan praten met de eigenaren van de katten. Die zouden er voor moeten zorgen dat de katten uit zijn tuin blijven. De eigenaren kunnen bijvoorbeeld hun tuin afzetten. Zo kunnen de katten naar buiten, worden ze niet platgereden en zijn ze de buren niet tot last. Ik heb zelf ook 2 katten en ze gaan naar buiten (blijven wel in de tuin), maar zodra ze overlast veroorzaken, ben ik degene die het op zal moeten lossen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100