Welk dier produceert dit? (Zie foto's)

Onder de postbus ligt geregeld een hoopje afval. Ik heb het een keer helemaal weggeveegd, maar toen ik enkele dagen daarna weer keek, lag het er opnieuw.
Het kunnen geen wormen zijn die iets dergelijks produceren, want het ligt op de stenen vloer!

Toegevoegd na 3 dagen:
Ik heb inmiddels een kartonnen bakje neergelegd. Al na de eerste nacht was er een hoopje gedeponeerd. Inmiddels vannacht wéér (zie foto's). Ik heb nu sterk de indruk dat er iets achter de postbus zelf zit, want de gegeven verklaringen lijken niet te kloppen. Ook een egel kan onmogelijk in het bakje zijn geklommen zonder op z'n minst het bakje te verplaatsen.

Toegevoegd na 3 dagen:
Lijkt erop dat ik geen foto's erbij kan plaatsen, heb daarom maar bij de video link een foto gelinkt.

Toegevoegd na 6 dagen:
Hier de oplossing van het raadsel: geen egel... geen vleermuis... maar.....

Toegevoegd na 6 dagen:
Hier de oplossing van het raadsel: geen egel... geen vleermuis... maar.....

Toegevoegd na 6 dagen:
zie link.... wijnslakken!
Vraag me nu in alle stilte af: zitten die slakken daar dag in dag uit... en gaan ze 's nachts (met een slakkegangetje) op pad?

Weet jij het antwoord?

/2500

dit is van vogels. Toegevoegd na 42 seconden: zitten er boven de brievenbus vogels op de rand/dak van je huis toevallig.. Toegevoegd na 1 minuut: of een afdakje oid... Toegevoegd na 3 minuten: vogelpoepjes

dit zijn vogels

Het is van een nachtactief dier. Een dier dat veel wormen eet, te zien aan al het zand. Dat niet zo groot is. Geen vleeseter, maar insecteneter. Kom ik uit op de gewone pad. Uit ervaringen weet ik dat padden het bij voorkeur op betonnen, of stenen ondergrond doen en bij voorkeur steeds op de zelfde plek.

Van een egel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100