Ik ben op zoek naar goeie lampen om onze buitenbak op de manege te verlichten. Weet iemand een goed en goedkoop adres voor buitenbakverlichting?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb snel even info gevraagd aan kennissen met manege en goed verlichte buitenbak :) Niet (direct)goedkoop, maar zeer goed was de verlichting die ze regelden via deze site: http://www.italhorseproducts.nl/folders/Helios.pdf Zijn visie was dat je met een zeer goede verlichting in de buitenbak (ook stal natuurlijk) je alerter en sneller zal zien of je paarden iets mankeren en vaak is tijdig bij de veearts belanden ook kosten-beparend ;) Je kan ook de lampen en armaturen gewoon los bestellen en als je zelf handig bent met elektra en of desnoods met erkend klusbedrijf (biedplaats.nl) heeft wel goed aanbod) alles aanleggen en installeren? succes!

Moet u even kijken bij paardebaklampen.nl of op deze link. Goeie kwaliteit/prijsverhouding en perfecte service met bezorging aan huis. http://www.jskhandelsonderneming.nl/MATERIEEL-VOOR-BOUW-INDUSTRIE/VERLICHTING/MANEGE-BUITENVERLICHTING?keyword=paardenbaklampen

Bronnen:
Aliza

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100