Wat kan ik doen met in de steek gelaten spechtenjong? Zie uitleg,

Na enkele dagen zijn al 2 jongen uitgevlogen uit hun nest, nu zit er nog 1 spechtenjong in. maar door dringende werkzaamheden in onze tuin komen de ouders niet meer bij het jong in de buurt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, normaal zaten ze altijd in de buurt en hoorde je ze communiceren maar dit ook niet meer, het jong krijst al lang omdat hij honger heeft en is nog te zwak om uit het nest te komen, is er iets wat ik kan doen? Desnoods een papje geven ofzo? Weet iemand iets wat ik kan doen? Of heeft iemand een tip, recept of ervaring? Aub, schrijf dit dan, bij voorbaat dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Vogelbescherming bellen: Contactgegevens Vogelbescherming Boulevard 12 3707 BM Zeist Postbus 925 3700 AX Zeist Telefoon 030-693 77 99 (kantoor) 030-693 77 00 (service) 030-691 88 44 (fax)

Ik denk niet dat het verstandig is om zelf aan de slag te gaan. Bel de vogelopvang of dierenambulance. Zij kunnen het beestje meenemen en verder verzorgen.

De dierenambulance bellen, of het diertje zelf langs een vogelhospitaal brengen. Daar hebben ze er veel verstand van en kunnen ze het vogeltje laten aansterken respect voor je redactie!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100