Waar verkopen ze grote bloempotten voor binnen die ook nog betaalbaar zijn. het moet groter zijn dan 40 cm hoog en breed

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de grotere tuincentra hebben ze geregeld exemplaren in de aanbieding, die nog stammen uit de vorige collectie. Zijn daarom nog helemaal niet gedateerd en kunnen nog prima je interieur verfraaien. Gewoon even een rondje langs de tuincentra maken dus.

Bij tuincentra hebben ze tegenwoordig ook grote potten die eruit zien alsof ze van aardewerk zijn, maar die eigenlijk van een kunststof zijn. Ze zijn daarom heel licht (ik heb er een met een doorsnede van 50 cm op de fiets mee naar huis genomen) en ze zijn niet duur (hij was iets van tien euro). Ze hadden ze bij mij in de buurt alleen zonder gaten in de bodem, dus dat is voor binnen. Succes!

Bij ikea hebben ze regelmatig leuke.

bij de action heb je zowel plastic als metaal en gewone stenen bloempotten dus ga daar eens kijken!

Bij de Aldi zag ik vandaag hele mooie geglazuurde potten in mooie kleurtjes. Vond ze wel duur (tientje) maar voor zo'n pot betaal je bij de intratuin minstens het dubbele. Ik zie ze niet op de website staan van de Aldi maar ga er gewoon even langs.

Wat te denken van een houten wijnkuip? Te koop op marktplaats

Gewoon even rondneuzen bij de kringloopwinkels. Met een beetje geluk heb je voor weinig geld leuke grote bloempotten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100