Hoe voorkom ik het uit elkaar schuiven van mijn matrassen?

Hoihoi!

Ik heb een boxspring van 160x200cm die is opgebouwd uit 2 delen van 80x200cm, hierop liggen weer 2 lossen matrassen van 80x200cm.
Nou is het probleem dat ze telkens maar weer uit elkaar schuiven en je vervolgens midden in de nacht wakker word en je er tussenin ligt. Met de boxspring zelf heb ik ook dit probleem gehad maar deze heb ik uiteindelijk met een spanband aan elkaar vast gemaakt.

Heeft iemand hier een oplossing voor? En nee een antislipmat helpt helaas niet, dit heb ik zelf ook al in verschillende maten en hoeveelheden geprobeerd.

Alvast bedankt! :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Gebruik molton en hoeslaken van 160x200 in plaats van 2 losse van 80 cm breed. Eventueel kun je eerst een dun dekmatras van 160x200 over het geheel leggen en daar de molton en hoeslaken overheen. Dan heb je een geheel dat niet steeds wegschuift.

Gewoon weer die spanband gebruiken of zoiets (laten) fabriceren van stugger materiaal. Zodat de matrassen strak opgesloten zitten.

Monteer aan beide zeiden van de boxspringboxen een matrasbeugel, je matrassen kunnen dan niet meer wegschuiven want ze zitten klem. Jeetje, zeiden met ei, ik schaam me heel diep!

Toegevoegd op 17 mei 2019 17:25: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100