Ik ben op zoek naar een vuilnisbakje voor in een keukenkastje. Welke zoekterm moet ik kiezen?

Onze keuken heeft zo'n la waarin twee plastic bakken passen voor gescheiden afval. Maar eentje is weg en ik wil er dus een bijkopen. Maar waar vind ik zo'n ding?
Om te beginnen zoek ik dus een zoekterm. Maar als iemand suggesties heeft waar ik t kan goedkoop kan kopen, ook erg welkom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Duoprullenbakken met afvalscheidingsbakken https://www.coolblue.nl/prullenbakken/duo-prullenbakken

Inbouw prullenbak voor het feit dat ze IN een keukenkastje gaan. Tandem of Duo prullenbak voor het feit dat het systeem TWEE bakken kent. https://www.google.nl/search?q=inbouw+prullenbak&num=20&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved of https://www.google.nl/search?tbm=isch&sa=1&ei=yN3mW42JHMLnswGH_KfgBQ&q=inbouw+prullenbak+tandem&oq=inbouw+prullenbak+tandem&gs_l=img Maar het is sterk de vraag of je daarmee jouw specifieke merk en type vindt EN dat de verkoper, als je de exacte vindt, deze een losse emmer verkoopt. Wellicht is het dus handiger een volledig nieuwe inbouwprullenbak te kopen of even het merk en type te vinden en wellicht hier te vermelden. Je kan niet willekeurig elke bak in elk systeem hangen. Los kan je ze volgens mij niet zomaar vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100