Ik ben bijna 65 jaar en krijg straks een AOW uitkering. Hoe kom ik aan nieuwe spullen?

Ik heb dringend een nieuwe koelkast, fornuis en bankstel nodig. Helaas kan ik deze spullen niet zelf kopen met een AOW uitkering. Hoe kan ik toch aan deze spullen komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Iemand zoeken die in het bezit is van koelkast fornuis en bankstel! Opgelost alweer;-)

Misschien kun je bij de sociale dienst om speciale bijstand vragen. Aan de andere kant waarom moet het perse nieuw zijn. Met goede gebruikte spullen kun je ook jaren vooruit. De kringloop zou een goede oplossing zijn. En die zit er vast wel bij jou in de buurt.

Als je het geld er niet voor heb om nieuwe spullen te kopen, zou ik toch maar eens gaan kijken bij een kringloop winkel , daar zijn vaak best wel goede spullen te koop, voor een leuk prijsje.

Ik heb nog wel een gasfornuis voor je.Je zult het alleen zelf moeten komen halen

Vraag geld aan je ouders, want volgens een andere vraag die je gesteld hebt leven die nog.

Je hebt een computer met Internet. Ga naar Marktplaats.nl daar staan koelkasten, fornuizen en bankstellen te kust en te keur. Nieuw en gebruikt........!

Ik ga er maar van uit dat je de boel niet belazert, [gezien je vorige vraag,] dus enfin: Omdat je 65 bent en AOW krijgt bent je nog niet invalide of zielig. Straks moet iedereen werken tot 67 en het is ook nu niet verboden. Uitzendbureau's 65 plus zijn er voldoende en die nemen graag actieve ouderen aan. Je bent nl. lekker goedkoop voor een werkgever. www.outstanding.nl www.seniorgroep.nl www.65plus.nl www.actief65plus.nl

je zou op marktplaats kunnen kijken voor wat je nodig heb maar je zou ook aan vrienden familie of kennissen kunnen vragen of hun wat spullen voor je hebben. Ik heb nog wel een gasfornuis staan en die is nog perfekt voor weinig als je intresse heb hoor ik het wel. Je kan ook kaartjes ophangen in supermarkten bv AH C1000.

marktplaats, kringloop, nog even sparen...mensen in de buurt vragen. Toegevoegd na 4 minuten: en wat is nodig hebben? is het echt kapot of wil je iets anders. daar zit verschil tussen

U zou bij de gemeente een verzoek om Bijzondere Bijstand kunnen doen. Lukt dat niet dan is op www.Marktplaats veel aanbod van dikwijls heel goed spul met soms verbazingwekkende lage pijzen.

ja hallo je wist toch ook voor je bijna 65e dat je dringend nog wel nieuwe spullen nodig had!!! waarom heb je het toen niet gedaan? nu is je inkomen minder en moeten mensen ineens je advies gaan geven hoe jij aan nieuwe spullen moet komen!!

Naast op marktplaza en marktplaats, staan dergelijke dingen ook best vaak op www.GratisOpTeHalen.nl, www.GratisAfhalen.nl. Gewoon regelmatig kijken en/of een oproepje plaatsen, en als het lukt voor vervoer zorgen. Vooral erg veel banken!

Een baantje zoeken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100