Voor mijn tienjarige zoon ben ik op zoek naar een bordje voor op zijn slaapkamerdeur waarop "niet storen" staat. Waar koop ik zoiets?

Op internet vind ik voorbeelden om zelf bordjes te knutselen. Ook zie ik voornamelijk links naar webwinkels in het buitenland. Maar ik zoek een kant-en-klaar stoer bordje. Dit moet toch ook in een winkel in Nederland te krijgen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt hier een bordje "Niet storen. Ik kijk voetbal." kopen: http://www.bordenmax.nl/bordenautomaat/plasticbord#toolbox_design Toegevoegd na 3 minuten: Of gewoon "Verboden te storen": http://www.bordenmax.nl/bordenautomaat/plasticbord#toolbox_design Als je zoontje de puberteit ingaat: "NIET STOREN. Laat me met rust! Flikker op!" https://www.bol.com/nl/p/benza-desk-sign-bureaubordjes-niet-storen-laat-me-met-rust-flikker-op/9200000021271756/ Toegevoegd na 6 minuten: Hier nog een reeks deurhangers: https://www.damfeestartikelen.nl/cadeau-speelgoed-fop-en-goochelartikelen/cadeau-artikelen/cadeau-deurhangers?limit=75 Toegevoegd na 49 minuten: Je kunt ook zelf een persoonlijke tekst verzinnen en een bordje op maat laten maken. De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. De goedkoopste uitvoering kost € 14,50. Dit is een rechthoekig bordje van ongeveer 20 x 16 cm, gemaakt van triplex van ongeveer 6 mm. dikte en voorzien van een afwerklaag van transparante vernis en een ophangkoordje. http://kadoriteiten.nl/bestellen-prijzen

Bronnen:
http://kadoriteiten.nl/bordjes/bordje/even...

Bij iedere zaak waar sleutels worden gemaakt: bij voorbeeld Sleutelbar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100