Helpen zachte bureaustoelwieltjes tegen krassen op de vloer?

Het is mij opgevallen dat mijn bureaustoel krassen begint af te geven op mijn houten vloer. Om verdere krassen te voorkomen heb ik de keus uit een bureaustoelmat of zachte bureaustoelwieltjes. Ik vind de mat toch wat lelijker, en de meeste passen niet onder mijn bureau. Daarom kies ik voor de zachte burestoelwieltjes. Ik vraag me echter af of dit echt helpt tegen krassen op een houten vloer. Is dit een efficiënte methode, of is het verspild geld?

Als iemand tips heeft voor waar ik op moet letten als ik zachte bureaustoelwieltjes koop, zou ik die graag willen weten. En als iemand ook nog echte (niet online) winkels weet, waar ik deze kan kopen, zou ik het ook graag horen!

Bedankt! :D

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hiervoor zijn speciale transparante matten te koop. Deze beschermen niet alleen je vloer, ze dempen ook het rol geluid. Ze zijn o.a. te koop bij de betere kantoorboekhandel Toegevoegd na 2 minuten: Uiteraard kan je ook andere, zachte wieltjes kopen. Wel even opletten dat de bevestiging overeen komt; hierin zijn nogal wat verschillen. Stelregel bij wielen is: harde ondergrond, zachte wielen en andersom.

als de krassen inderdaad van de stoel komen, probeer er is stoelkussentjes onder te doen, je vind ze in elke doe-het-zelf zaak en zijn helemaal niet duur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100