Welke spaarlampen in een kroonluchter?

Binnenkort wil/moet ik de kaarslampen in de kroonluchter vervangen door spaarlampen. Ik zoek spaarlampen in kaarsmodel gelijkwaardig aan ca. 15 watt. Alle spaarlampen die ik zie hebben zo'n grote lelijke witte rand, sommige zelfs nog met de merknaam in koeieletters erop. Wie weet welke lampen mooi zijn in een kroonluchter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb hele mooie 2,5 watt's ledlampjes van Philips in mijn tafellamp zitten. Ze geven sfeervol licht en hebben een soort druppelvorm. Ze zijn wel duur, maar je schijnt er een eeuwigheid mee te doen.

wij hebben in Duits;land bij de bouwmarkt Hellweg kaarslampen gevonden waar de lelijke witte voet gevormd was als onderdeel van de kaars. Die zien er heel netjes uit als je ze in een kroonluchter doet. We hebben 7 watt gekocht. Ze zijn wel wat sterker dus. De IKEA heeft kleine bolletjes zonder zo'n blok er aan. Toegevoegd na 2 minuten: en ook de kaarsen bij ikea

Er zijn verschillende vormen van spaarlampen. Toevallig onlangs nog in de consumentengids gestaan, zie onderstaande link.

Bronnen:
http://www.consumentenbond.nl/morello-visu...

bij de sligro groothandel hebben ze een display staan met Led lampen deze hebben ze ook in kaarsmodel Flame of wit. zijn nog zuiniger dan spaarlampen en de aanschaf valt ook nog mee (7,50 ex btw p/st)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100