Ik wil mijn huiskamer graag lekker laten ruiken, welk product is het beste?

Ik heb nu stokjes in geurwater van Intratuin. De geur is lekker maar verspreidt niet goed. Wat werkt wel goed? Ik wil geen chemische troep zoals Brise.

Weet jij het antwoord?

/2500

Om je huiskamer lekker te laten ruiken heb je het volgende nodig: Neem een sinaasappel en steek er kruidnagels in. Let wel op dat de sinaasappel niet bederft!

Er is geen enkel 'geurproduct' dat je huis lekker laat ruiken. Waarom niet? Omdat de lucht (als niemand thuis is/beweegt) stil staat/hangt in je huis. De geur die vrij komt, word dus niet verspreid. Je zal dus toch echt die chemische troep moeten aanschaffen, wil je de geur door je huis laten gaan.

Geur is een hoogst persoonlijk iets. Vaak zijn geuren verbonden met je jeugd. Een ouderwetse suggestie: doe een lap ( in een prop) met boenwas ( liefst bijenwas) achter de radiator. Veel mensen vinden dat heerlijk. Een schaal met appels doet ook wonderen. Nooit bananen. Verder is - de basis- een schoon huis essentieel. Een volle stinkende stofzuigerzak ergens in en gangkast verpest alles. Zet ook eens een bos violieren neer of andere geurende bloemen. Kamerplanten zuiveren de lucht, met name anthuriums. Niets beter dat natuurlijke geuren, daar kan geen geurstokje of -kaars ( nooit aan beginnen, puur chemisch) tegenop.

Volatile heeft roomspray in het assortiment. Deze is er in verschillende geuren. Ruikt erg lekker. Verder is ventileren van de woning erg belangrijk.

Ik heb zelf geurstokjes van rituals en mijn hele woonkamer ruikt lekker!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100