Is de website easdeco.nl betrouwbaar?

Wij zouden hier wat willen bestellen, maar aangezien er zoveel prijsverschil zit tussen deze aanbieder en andere aanbieders vraag ik mij af of dit dan niet 'te mooi is om waar te zijn'. Ik kan op Google alleen iets vinden over staaltjes die niet binnen zijn gekomen, niets over de levering van op maat gemaakte producten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet zoveel mis met die site hoor. Ziet er netjes en overzichtelijk uit, en ze geven gewoon zelf aan dat ze prijsvechters zijn, met o.a laagste prijsgarantie. Ze hebben ook een qshop-keurmerk, met een geschillencommissie, en hoewel mij dat keurmerk niet het beste lijkt, sta je in ieder geval niet geheel machteloos bij geschillen. Er staat ook een telefoonnummer, en een postbusadres. Dat laatste is niet echt fraai, maar als je doorklikt op het keurmerk komt er een keurig (straat-)adres tevoorschijn. Voor mij geen reden om die winkel bij voorbaat niet te vertrouwen. Stuur eens een mailtje of bel eens op met een paar vragen over de spullen. Dan krijg je al snel een indruk hoe het met de klantenservice is gesteld. Overigens zou ik zelf nooit raamdecoratie in een webwinkel willen kopen, omdat ik die spullen wil zien. Zeker als het op maat gemaakt moet worden. Het lijkt mij onmogelijk om iets over de kwaliteit te weten te komen, via een website. Succes!

Natuurlijk,het kan best een betrouwbare site zijn,maar waarom zou je nu risico,s lopen.Je schaft zo iets maar 1x aan dus ik zou de gok niet wagen.Als je bij b.v Leen Bakker koopt,en die zijn altijd goedkoop komen ze de maat nemen,als je dat zelf moet doen is eigenlijk geen doen ,je moet met zo veel dingen rekening houden,dan is een foutje zo gemaakt.Kijk nog eens goed om je heen,als dit bedrijf zo goedkoop is, zou het veel bekender zijn. Suc6 met het zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100