Welk soort traagschuim matras heeft een soort waterbedeffect?

Ik ben op zoek naar een soort traagschuim matras die veel op een waterbed lijkt. Ik ga geen waterbed of Tempur matras kopen, want die zijn erg duur. Het liefst wil ik niet zo erg dure traagschuim matras met "waterbedeffect" kopen.
Welke winkels verkopen zo'n traagschuim matras? Ik woon in Enschede.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hetzelfde als een waterbed kan niet. Ik slaap nu zo'n 15 jaar op een waterbed en heb er gisteren 1 gekocht van Tempura. De ondersteuning lijkt op de van een waterbed, echter zonder het "nabewegen" van een waterbed. Ik raad je aan zeker eens bij een echte slaapspecialist te gaan kijken om proef te liggen.

Volgens mij heeft geen enkel traagschuimmatras dat effect: traagschuim vormt zich naar je lichaam en herstelt zijn vorm niet zo snel als een waterbed. Het traagschuim krijgt zijn oorspronkelijke vorm veel langzamer terug. Wil je een goedkoop alternatief voor een waterbed dan kun je nog beter voor een luchtbed kiezen.

Er lijkt niets op een waterbed,er is geen een gewoon matras wat daar op lijkt,maar wat let je om naar een winkel te gaan(b.v Beterbed)en daar eens gaan rondneuzen.Je mag op elke matras gaan liggen en dan kun je dat zelf beoordelen. Op internet zijn ook matrassen te koop, die mag je l week proberen,dat is natuurlijk ideaal,want dan heb je nooit een miskoop,want een matras kopen is l van de moeilijkste dingen vind ik,moeilijk te beoordelen in een korte tijd. Ik zou in iedergeval een matras kopen bij een zaak waar je hem mag omruilen( postorder bedrijf kan ook) Suc6 met het kopen. Toegevoegd na 2 minuten: Wehkamp heeft ook leuke aanbiedingen,en mag geruild.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100