ik wil een printje op mijn muren doen maar mag geen behang gebruiken, hoe kan ik mijn muur in een print verven?

ik wil graag bloemen print of iets anders met mooie kleuren maar ik mag geen behang gebruiken, weet iemand hoe je zelf een mooie print kunt krijgen zonder stickers of behang?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt een afbeelding kiezen en deze op de maat die jij wil laten kopiëren, vervolgens trek je de afbeelding over op de muur, met een carbonpapier ertussen, vervolgens ga je dat inschilderen. Je kunt ook met een projector de afbeelding op de muur zetten en overtrekken en inschilderen.

De wandversiering van de hema ( lijken op stickers) zijn heel makkelijk op te brengen en er ook weer af te halen, je wrijft over de afbeelding heen, trekt het plastic er af en dan zitten ze op je muur, heb ze zelf ook. Ze zijn er in allerlei soorten, ook bloemen..

Waarom maak jezelf niet een sjabloon met en afbeelding die jou aanstaat. Er zijn van die witte platen te krijgen bij de gamma b.v. daar kun je eerst je afbeelding op natekenen en dan met een stanleymes uit snijden en dan kun jij je eigen creatie op de muur maken.

Kijk eens op deze site: www.muurstickers.net, of deze link van de ikea: http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/categories/series/16457/ hier ook nog eentje, bijna onderaan van de praxis; https://shop.praxis.nl/categorie/63727/Deurposters.html misschien ook nog wel bij andere bouwmarkten of doe-het-zelf ketens? succes. Je kunt het altijd ook nog zelf maken..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100