Wat is een blende?

Kan de keukenboer nu niet bereiken, maar hij heeft het in zijn offerte over een keukenkast met kleine blende en legplanken. Geen flauw idee wat een blende is en Google helpt me ook niet echt met alle blendeR resultaten...

Toegevoegd na 10 minuten:
LET OP! Het gaat hier echt niet om een blendeR, maar echt om een blende. Het moet iets met een keukenkast te maken hebben.

Toegevoegd na 31 minuten:
Nog wat extra informatie uit de offerte. Het gaat om een hoge kast 60 cm, met legplanken, en combi-magnetron, 1 deur, 1 paslijst, 1 nis. Opmerking van de verkoper: Deze kast is in principe dezelfde kast maar beter. Kleinere blende en meer inhoud voor legplanken!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De blende is de rand tussen het blad en de onderkastjes zodat je niet aankijkt tegen de onderkant van de spoelbak als je een deurtje opent. Vaak worden er lades die net zo breed zijn aangebracht waaronder vervolgens de deurtjes van de kastjes beneden.

Bronnen:
http://www.intermobiel.com/viewpage.asp?pa...

Een 'blender' waarschijnlijk. Dat is een moderne staafmixer eigenlijk: je hebt een kannetje met fruit, yoghurt e.d. en dat zet je op de blender en die mixt/snijt het dan voor je. Binnen een paar seconden kan je zo shakes maken...

Zoals ik uit de bron kan opmaken is het de ruimte tussen de vloer en de onderkant van de kastjes? Toegevoegd na 2 minuten: Of de dikte van het blad waar je onder kunt? Zoals je op de foto's ziet en dat wordt aangeduid als het onderrijdbare gedeelte. Misschien is het aanrechtblad daar 9 cm dik.

Blende betekent ook koof in het Duits

Afwerking tussen bovenkastjes en plafond.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100