Wat is leuk voor in je kamer tijdens het koude weer/wintermaanden?

Dan bedoel ik mee als gewoon decor o.i.d.
Als het buiten heel koud is dan is het op een of andere manier in mijn kamer ook koud( niet echt natuurlijk)! en dood zeg maar.
Dat gevoel wil ik weg hebben , en er een "warme" kamer van maken.

Ik heb bijvoorbeeld een aquarium, dat maakt het al gezelliger. Wij hebben tegels, met tegelverwarming en is ook fijn.

En nu mijn vraag aan jullie, of jullie nog dingen weten :)

Bedankt alvast!

Weet jij het antwoord?

/2500

Een kerstboom.

Kaarsjes, een theepot met een theelichtje eronder. een lekker plaid op de bank dat je om kunt slaan, en een stapel boeken om te lezen

Een hoogpolig kleed en leuke planten. Kijk ook naar je verlichting, een snoer kerstlampjes staat gezellig, of een paar spotjes.

kussens en dan vooral in warme kleuren zoals rose en rood. Je kunt ook nog mooie nepbloemen kopen in vrolijke kleuren en leuke vrolijke schilderijtjes ophangen.

- Koop wat leuke kussens voor op je bed, of koop nieuwe kussenhoesjes - vrolijke nieuwe dekbedovertreksets. - Je kan zelf aan de slag met bijvoorbeeld meubels een nieuw kleurtje geven. - Je hebt tegenwoordig ook van die leuke muurstickers. - Een fleurig kleed voor op de grond - Veel fotolijstjes ophangen met leuke plaatjes/foto's - laat een canvasdoek maken met jou mooiste plaatje/foto - Ga werken met sfeerverlichting met warme kleuren. - Zet een mooi bos bloemen op de tafel - klein kerstboompje neerzetten met kerst - Maak een bord met veel kaarsen - Een mooie deken voor als je lekker op de bank ligt/zit - Ga eens op zoek naar DIY tips op internet, kijk eens in een blad zoals ikea om inspiratie op te doen :) er zijn genoeg mogelijkheden

Je mag mijn dwergpapegaai een poosje lenen, hij zit de hele dag te zingen! Is wel gezellig!

Helemáál gezellig een kunsthaard !

Een stevige winterjas!

Ik maak altijd een gezellig tafereeltje op een vensterbank of kast met herfst- of kerstspulletjes die ik nog heb liggen. Dat kunnen leuke sneeuwmannetjes zijn, glitterkaarten van vorig jaar en hier en daar een kaars of lichtje. Een (namaak) kersttak kan ook met mooie linten en weer lichtjes. Want die moeten er bij zijn in dit sombere seizoen!

Lekker veel waxinelichtjes en geurkaarsjes en geurolie. Lekkere dikke sokken en als je een vrije dag heb een hele dag in je pyjama blijven lopen. Warme broodjes bakken.

een dik kleed een kunsthaard kaarsjes een fleece deken of ander soort deken over de bank/stoel.

Heel veel kaarjes. Mooie warme kleir gordijnen zoals donker rood. Of oranjes hamgt natuurlijk maar net van af wat voor inrichting en kleuren ze zelf hebt. maar winters kleed ik het aan met veel rood tinten en bruine tinten. en veel kaarjes. en een lekker fleece kleed die leg ik op de bank. Heerlijk dan een lekker warm bakje thee of chomel kaarsje aan.....

Fireplace II -60 Minutes -HD (YouTube) kan je ook eens aanzetten op je pc. Lekker cosy.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=xQJAJjaRr18...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100