weet iemand waar je plakdiamanten kunt kopen ?

mijn dochter wilt een glamour slaapkamer.
Alle wanden wit,en de muur waar haar witte bed met krullen tegen opkomt een goud behang,niet overdreven maar toch rustig.
Dan komt er zo'n kleine kroonluchter,en ze heeft een spiegelbol,op een witte muur heeft ze wit kaptafeltje met daar een gouden spiegel.
Nu heeft ze in een girlz boekje van duitsland (op vakantie)een foto gezien daar hadden ze van die plakdiamanten gebruikt op de muur,dit leek haar wel leuk,maar overal gevraagd,maar of ze ergens te koop zijn,ook via duitse sites vind ik ze niet.
Iemand een idee waar ik ze kan uithalen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je niet op stap wil gaan, kijk dan hier eens: http://www.2dehands.be/bijoux-horloges/edelstenen/diamant/decoratie-diamanten-10mm-doorzichtig-nepdiamanten-82574626.html De door jou/jullie gevraagde diamanten. Succes.

Ik denk dat je goede kans maakt bij een online kralenwinkel die ook meer materialen heeft voor het zelf maken van sierraden. Deze worden vaak plaksteentjes genoemd, of strasssteentjes, en er bestaat ook zoiets als hotfix waar ook veel schittersteentjes bij gebruikt worden. Of anders een hobby en creatief winkel. Toegevoegd na 10 minuten: http://www.hotfixonline.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100