Waar zou ik glow in the dark sterretjes (stickers) kunnen vinden voor op mijn plafond?

Winkels waar ik al geweest ben: Blokker, Intertoys, de lokale hobbywinkel, Expo, Hema en Bruna. Heeft iemand nog een suggestie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je de Bart Smit eens moet proberen. Kunnen ze de sterren niet voor je bestellen?

Ik zie ze altijd bij de Action en de Xenos.

Rond de feestdagen zijn ze meestal op veel plaatsen te koop. Je kunt ook kijken bij winkels als de BigBazaar of iets van die strekking, hebben ze ze regelmatig liggen (in Eindhoven tenminste) en via Neckermann.nl (zie link)

Bronnen:
http://www.neck.nl/produkt/produkte.mb1?fh...

Heei, je kan kijken op: http://adwords.speelgoedpostorder.nl/?page=list-search&keyword=glow+in+de+dark+sterren&gclid=CJGJ45eYpKsCFcSDDgodTFa53Q Ik heb je gelijk ff de link gegeven :) Dat is een winkel die het thuisbezorgd, ze hebben diverse soorten. Maar persoonlijk vind ik deze site het best: http://www.twenga.nl/dir-Baby-Kind,Decoratie-kinderen,Lichtgevende-sterren Suc-6 ermee :) Ps: je kan ze heel goed vast plakken met buddy.. ik had het met de plakkertjes gedaan die er bij zaten.. maar die kreeg ik heel moeilijk van me plafon af, en ze lieten plak sporen achter, hang ze trouwens in de buurt van een lamp, daar doen ze het het beste.. Ik had het ver van de lamp gedaan.. en ik moest er met een zaklamp op schijnen voor ze licht gaven.. Dat was irritant :)

Bij de hema heb ik ze TOCH gezien, afgelopen week nog.... Verder hebben van die eurowinkels ze vaak

Soms zie je ze te koop aangeboden op Marktplaats.

Normaliter kun je ze kopen bij iedere (grote) speelgoedwinkel...

www.glowspecialist.nl zit in Den Haag geloof ik, heeft allerlei glow in the dark spulletjes. Wij hebben door hem een sterrenhemel laten schilderen op ons plafond in de slaapkamer. Overdag zie je niks, gewoon wit plafond, maar als het licht uit gaat heb je een echte sterrenhemel. Echt erg leuk!!!

Bronnen:
http://www.glowspecialist.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100