Waarom is het zo warm op mijn kamer?

Op mijn kamer is het heel vaak warmer dan beneden, aangezien ik een plat dak heb, omdat ik op de zolder zit, is dit soms wel logisch. Maar hier, blijft die warmte ook hangen, waardoor ik soms erg slecht kan slapen. Zoals vandaag weer, ramen staan wijdwaag open (met rot muggen als resultaat), deur staat open, maar toch, blijft het een sauna hier, terwijl de zon amper heeft geschenen vandaag en het niet warmer dan denk ik 23 graden was in Gouda. De kamer is donkerblauw met wit, scherm staat grotendeels van de tijd dicht. Enigste wat eigenlijk aanstaat is mijn pc.

Dus, hoe kan dit komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ventilator bij een open raam zetten (zorg er natuurlijk wel voor dat de ventilator naar binnen draait). Zorg ook voor zoveel mogelijk lichte muren. Evt een zonnescherm plaatsen?

Zonwering aan de buitenzijde van de ramen en deze 's ochtends direct sluiten en 's avonds als het buiten is afgekoeld pas alles weer open. En de pc uit als je er niet achter hoeft te zitten. In dit artikel staan nog meer tips. Ook voor een goedkoop alternatief voor een airco. http://www.huishoudplaza.nl/Tips/art/1069/hik-laten-stoppen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100