heeft er iemand een alternatief voor een deur?

hey, ik ben een meisje en ik heb geen deur aan me slaapkamer. heeft er iemand een leuk alternatief zodat ik toch een beetje privacy heb?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een gordijn kan dan misschien uitkomst bieden!

Je kunt er alsnog een deur inzetten, maar je zou ook een leuk rolluik met een leuk/grappig plaatje ervoor kunnen hangen. Het liefste ééntje waar je moeilijk doorheen kunt kijken!!

Je kan een grote houten plank voor de ingang duwen ;)

Een leuk kamerscherm

Een kast op 1 of 2 hondjes zetten, je kan hem dan verrijden. Een hondje is een plank met wieltjes (zie bron)

Bronnen:
http://www.johandewitverhuizingen.nl/conte...

Een zg. vliegengordijn met die slierten is ook een mogelijkheid. Of een vouwdeur.

e hebt heel veel verschillende soorten gordijnen, je zou er een gewoon gordijn neer kunnen hangen maar je hebt in principe ook deurgordijnen! Een poster is denk ik niet stevig genoeg. Ik vind het idee van een plank voor je deur niet eens zo slecht XD vooral niet als je er een kijkluikje doorheen maakt. Maar misschien is een deur erin zitten net zo handig

Klapdeuren, van die western achtige, je hebt ze zowel in het kort als in het lang. Maar dan moet je wel hulp krijgen bij het bevestigen denk ik want er moet wel geboord of geschroeft bij worden.

Een douchegordijn met een leuke print. Om hem op te hangen zijn er van die uitschuifbare stangen die je op maat tussen de deurposten klemt. Dan hoef je niets te spijkeren of schroeven. Je zou ook een hordeur kunnen plaatsen en die behangen met leuke posters.

Een niet te zware kast op wieletjes zetten. Dan kun je hem wanneer je wilt als deur gebruiken en je kan er ook nog wat indoen. (niet te zware dingen erin doen) Dofa Toegevoegd na 56 seconden: Oeps dat was al aangegeven zag ik niet.

een kralen gordijn is ook leuk ! en die zijn niet duur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100