Is keramisch parket mooi en duurzaam?

Er zijn vele sites te vinden maar zie door de bomen`t bos niet meer. Ervaringen gebruikers houtstructuurtegels, zijn wel te lezen, maar van vele jaren geleden. Wellicht heeft iemand van GV tips, waar,(liefst in en rond de provincie Utrecht), een goede tegelhandel is met uitgebreide showroom en zelf ervaring heeft met keramisch parket ? Bvb dank.

Weet jij het antwoord?

/2500

wat het is met keramische houtstructuurtegels is dat je geen onderhoud hebt je hoeft het niet te laten schuren en lakken om de zoveel jaar, het enige wat je hoeft te doen is dweilen en dan ben je klaar. Wat ook prettig is is dat dat de tegels dubbelhard gebakken zijn dus erg hard en in verschillende maten lengtes je zou ze bij ons in de showroom kunnen bekijken bij de megategel om dat je zicht in de buurt van utrecht wij hebben ook een showroom in Hoorn

Je hebt dan gewoon tegels met een houtuitstraling. Vroeger vond ik het tamelijk nep uitzien maar tegenwoordig is het echt heel mooi. Zo kan het ook goed in natte ruimtes en in de keuken. Daar loop je nogal wat op en neer tussen het water en het vuur. Echt hout slijt dan. Ik was laatst bij Deco Import In Houten. Aan de peppelkade. Wim is een aardige man en heeft veel soorten houten tegels. Prachtig!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100