waar vind ik goede viltjes voor onder mijn eetkamerstoelen ter bescherming van mijn laminaat?

als ik er nu wat onderplak, zitten ze met 5 weken weer los of zijn er al af, spijkervilt heb ik ook al geprobeert, maar na een dagje kleine kinderen stonden de spijkers zowat vast in de vloer

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De beste oplossing is vloerbedekking, als het kan vrij glad dus met een niet te hoge pool. Maak de onderkant van stoel ruw en knip de vloerbedekking op maat. doe op de stoel en vloerbedekking Bison Tix contact lijm,laat 10 minuten drogen en doe in keer de vloerbedekking er op klop dan met een hamer goed aan. Zit jaren Toegevoegd na 1 minuut: Hoe lang het zit ligt ook aan de vloer, bij een ruwe vloer met veel naden en kieren gaat het korter mee dan bij een gladde vloer.

Bij de praxis en of gamma.

Met een beetje alleslijm (Action, 4 tubetjes voor 1 Euro) krijg je die viltjes echt niet meer los! Ze verkopen die viltjes daar ook, in een pakje met allerlei soorten maten en diktes. De lijm van die dingen zelf, is niet voldoende, (dat gaat dus snel loszitten) maar met die lijm gaat het prima.

Wij hebben ze nu 3 jaar, bij de Action gehaald en die blijven prima zitten.Misschien is het oppervlakte van de onderkant van de poten te klein. En ja, wij zijn 2 oudere mensen die niet zo veel schuiven met de stoelen en je weet, tegen kleine kinderen is niet veel bestand.

Ik heb viltjes onder mn stoel met een soort 'ijzeren hulsje' dat je in je stoel slaat. Zitten als een huis. Volgens mij ikea.

Bij de bouwmarkten . Maar zorg er wel voor dat de onderkant van de poot eerst goed vlak zijn en vetvrij .

gewoon bij de gamma,

Bij de hema hebben ze ook viltjes, wellicht werken die??

Kijk eens bij www.materiaal.nl Toegevoegd na 1 minuut: Succes! Groetjes, Marga.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100