Is een Auping boxspring echt beter dan een 'gewone' boxspring?

Wie heeft ervaring met de Auping boxspring? Deze heeft een ventilerende bodem. Is hij zijn prijs waard?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Duurkoop is uiteindelijk goedkoop! Ik zeg je eerlijk een aupig boxspring die ventileert ligt perfect!!! Mijn moeder heeft hem en hij ligt zo lekker vergeleken de mijne! Als me vriedin hier niet slaapt ga ik ook gewoon soms der in slapen! Ik heb ook een boxspring maar 1tje van 1500€ is egt bullshit vergeleken die van me ma! Die is uitzonderlijk heerlijk!

Ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar ik slaap op een Auping. Het matras ligt heerlijk, ik heb echt nooit last van mijn rug als ik opsta, maar dat geldt eigenlijk ook wel voor een matras die wat minder duur, minder dik en minder zacht is. Soms betaal je meer voor het merk dan voor het product denk ik.

Dit is per persoon verschillend. Ik heb vergelijkingsmateriaal en voor mij maakt het niks uit, ik slaap zelfs lekker op een campingbed of een eenvoudige mat. Maar voor mijn vriend is het juist wel een enorm fijn bed. Hij is gevoelig voor van alles en alle kleine ongemakken in de nacht houden hem wakker. Ook heeft hij snel rugklachten als het bed niet goed genoeg is. Bij mijn schoonouders logeren we op een Hastings, en deze vindt hij zelfs minder fijn dan de Auping bij ons thuis..

Vroeger thuis sliep ik al op n auping en nu nog steeds. Heb hem nu 10jr maar begin wel rugklachten te krygen en ben aan nieuwe toe en dat word weer n auping!!

Bronnen:
eigen ervaring.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100