wat voor tweepersoons slaapgelegenheden/bedden zijn er voor kleine ruimtes, dus om ruimte te besparen?

Toegevoegd na 1 uur:
Nog even voor de duidelijkheid het gaat om iets waar twee personen naast elkaar kunnen liggen dus niet boven elkaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het tweepersoons-slaapbankje. Overdag zitten, 's nachts pitten.

De meest efficiente is zonder twijfel het stapelbed, de één in het bovenste bed, de ander in het onderste bed. Neemt qua breedte niet meer ruimte in beslag dan een gewoon 1-persoonsbed.

Ik heb ook heel klein behuisd gewoond. Ik had van de Ikea een hoogslaper 2 pers. bed. Er onder had een bureautje en een hoop ruimte over. Als je het bed netjes houdt kan je er lang plezier van hebben. ps. ik had zelfs een klein tvtje in de bovenhoek (dus boven het bed) gehangen

\Er bestaan onderschuifbedden,dus je hebt een eenpersoonsbed en daar onder zit nog een bed(net of het laden zijn .Als je die er onderuit trekt heb je een tweepersoons bed.Lekker makkelijk voor klein behuisde.Ik heb er zelf een.

Interieurontwerpster zegt: als de ruimte hoog is kun je de hoogte gebruiken! Je timmert het bed tussen twee muren op 2,2 m . De ruimte eronder kun je dan gebruiken voor een zit activiteit: studeren, TV kijken enz..

Je kan een onderschuifbed aanschaffen, dit kun je overdag wegschuiven waardoor je meer ruimte hebt.

Je kan ook een 2-persoons opklapbed kopen, dan hou je ook overdag je ruimte en 's avonds klap je het naar beneden. Ik neem aan dat ze bij alle goede beddenzaken te koop zijn. De tweede link is er een om zelf een 2-persoons opklapbed te maken

Bronnen:
http://www.wallbed.com/
http://zandbank.wordpress.com/category/opk...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100