Wat voor inkomen is het minimum om te gaan samenwonen?

Ik wil weten wat je minimaal moet verdienen om rond te komen als je wilt gaan samenwonen. Simpelweg de huur opzoeken van een leuk huisje is simpel, maar het gehele plaatje bekijken en berekenen wordt wat lastiger. Indien er een site hiervoor is (heb ik zelf niet gevonden) zou dit ook handig zijn. Maar over het algemeen, als je uitgaat van 2 jongvolwassenen en een huurprijs van €450,- Wat moet dan je inkomen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou in principe van zo'n €1000,00 kunnen leven. Je moet dan wel spaarzaam omgaan met energie, water en extra's. Je boodschappen bij Aldi of Lidl doen(overigens beslist geen schande) je mobiel de deur uit op prepaid. Kortom als het moet kan het maar als je ook een auto, uitgaan, roken, internet, kabeltv,, vakantie en andere luxe nodig hebt wordt het al snel meer. Maar 2 jongvolwassenen kunnen toch leven van de liefde? En dan heb je weinig extra vermaak nodig. Veel geluk...

€100 energie €200 boodschappen €200 zorgverzekering €60 telefoon, internet €20 inboedelverzekering €30 gemeentelijke belastingen Auto? Mobieltjes? (grote) huisdieren? Kinderen? Veel stappen? €1500 lijkt me redelijk. Maar t hangt af van je leefstandaard. En toeslagen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100