Hoe kan ik erachter komen wie de eigenaar is van leegstaande en/of vervallen panden ?

Hoe kan ik erachter komen wie de eigenaar is van leegstaande en/of vervallen panden ?

Ik zoek namelijk een goedkope bedrijfsruimte in de omgeving van Emmen, en op dit soort panden zit zelden of nooit een bordje te huur op.

Weet jij het antwoord?

/2500

Informeren bij gemeente of kadaster lijkt me de aangewezen weg. Maar vertel er wel je goede bedoelingen bij.

Het ligt inderdaad vast in de Kadastrale gegevens. Het is de vraag of een gemeente dit zomaar vertelt. Ik heb het ook wel eens aan de hand gehad. Bij mij werkte het door te googelen op het adres. Regelmatig vind je dan wel wat info die je verder helpt.

Je kunt tegen betaling inzage krijgen in kadastrale gegevens = een openbaar register waarin al oa onroerend goed is geregistreerd incl. eigenaar. Toegevoegd na 1 minuut: Of je googled eerst het adres. Kom je soms al verrassend veel te weten!

Bij het provinciale kadaster. Je kunt de informatie op papier en per internet opvragen.

Je kunt direct de eigenaarsgegevens opvragen via het kadaster via de volgende url: https://kadaster-on-line.kadaster.nl/na.asp Je komt dan in een 4 stappenscherm, en moet de adresgegevens invoeren, waarna je het kadastraal bericht eigendom kan opvragen. Daarin staat wie de eigenaar is. De kosten zijn slechts 2,95 euro en je kunt direct online afrekenen met iDeal of creditcard. Toegevoegd na 2 uur: Ik heb nog een voorbeeld voor je even omgezet naar een plaatsje zodat je kan zien welke gegevens er allemaal op zo'n kadastraal bericht eigendom staan. Alle adresgegevens staan er op van de eigenaar. ook eventuele belemmeringen of beperkingen staan erop vermeld evenals de perceelsgrootte.

Bronnen:
https://kadaster-on-line.kadaster.nl/na.asp

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100