Hoe haal je "remsporen" uit je onderbroek?

Dankzij een chronische ziekte zien mijn onderbroeken er niet uit. Is er een manier deze vlekken eruit te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet nog dat de moeder van mijn eerste vriendje de kruizen van de onderbroeken altijd mer ossengalzeep afborstelde voordat ze de wasmachine in gingen om de kruizen en poepvlekken, die ook vaak een vaal bruine vlek kunnen achterlaten) mooi wit te houden...

Enen een nacht in de Biotex zetten en daarna in de wasmachine.

Gewoon borstelen met lauw water en wat zeepsop en vervolgens wassen conform het wasvoorschrift

Mijn zoontje wil nog wel eens zijn billen niet afvegen en die vlekken krijg je er inderdaad erg moeilijk uit.... biotex dacht ik maar nee dan nog helaas een vlek. Bij de Lidl een pot vanish gekocht eigen merk dus van de Lidl en moet zeggen TOP !! in een emmertje met heet water en een paar schepjes erin en een nachtje laten weken.... de volgende dag mee in de wasmachine .... succes ermee ;-)

Gebruik een vlekkenspray als Shout, even een kwartiertje laten intrekken en daarna in de wasmachine wassen. Als het katoenen ondergoed is wassen op de hoogste temperatuur.

als je daar erg veel last van hebt waarom leg je er dan niet extra een maandverbandje bij in je onderbroek.anders je onder goed koken op 90 graden met n vlekkenverwijderaar.

gewoon hoe mijn moerder het vroeger deed.. in een emmer met soda en groene zeep, laten weken en t ondergoed werd altijd brandschoon en het kost haast niets.. soda word nog verkocht en een stuk groene zeep ook dus ... succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100