Hoe krijg in de witte grauwe was weer mooi wit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voeg eens een pakje bakpoeder (in bakpoeder zit een bleekmiddel: bicarbonaat) bij het waspoeder bij het wassen) Zo lijken ze weer zo wit als toen ze nieuw waren. Om de was weer heerlijk wit te krijgen moet je naast je gewone wasmiddel een eetlepel soda in je wasbolletje doen! (of bij je waspoeder in het laatje). Succes !! Toegevoegd na 1 minuut: Met een schepje soda bij het gewone waspoeder in de wasmachine blijft de was heel erg wit. Wat ook helpt is een steradenttablet bij de was doen, dat maakt het ook extra wit.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Je kunt het gaan wassen met een wit wasmiddel daarbij wat bleekwater toevoegen. Ook kun je shout voor de witte was! met wat biotex en een witwasmiddel, dus alle drie er bij in gebruiken, dan word je was ook een stuk witter. Wat ik zelf zou doen, is eerst het eerste en daarna het tweede. Het tweede altijd blijven doen. Ik was mijn witte was altijd met shout voor wit (belangrijk om op de letten)was met wat biotex groen en Omo voor de witte was, en mijn was is super wit, zelfs de vuile witte sokken van mijn zoon van 13 houd ik op deze manier, spierwit. Succes!

Nogmaals wassen met een schep bakpoeder bij het wasmiddel. Reckitt blauw halen bij de drogist en dat gebruiken. Biotex Echfa wit. Wassen met een Steradent kunstgebittablet bij het wasmiddel. Of, heel ouderwets: nog flink nat in de zon leggen.

waterstofperoxide wordt ook gebruikt maar dat kan niet in de wasmachine.

Je was in de Vanish Oxion White laten weken.

Zo'n goedkoop oxi-product (van eigen merk, niet die dure Oxi-action) werkt prima als wasmiddelversterker. Toevoegen aan je gewone wasmiddel, of een uurtje in laten weken in een concentraat. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100