Kan je de wasbol met bol en al in de wasmachine doen? Of moet je hem leeggieten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een wasbol kan gewoon bij de was in. Geen enkel probleem!

wasbol vullen met wasmiddel en tussen/op je wasgoed in de trommel leggen en wassen maar!

Een wasbol is een flexibel plastic bolletje dat u kunt vullen met de juiste dosering wasmiddel, waarna u het boven op het wasgoed in de trommel plaatst.. Een wasbol kan voor elke was gebruikt worden. Het wordt aanbevolen een wasbol te gebruiken wanneer u merkt dat er waspoederrestanten achter blijven in de doseerlade van uw wasmachine. Als uw wasmachine geen inspoelproblemen geeft is het beter om het waspoeder via het doseerbakje te doseren. Het poeder wordt zo gelijkmatiger verdeeld over uw wasgoed.

Bronnen:
http://www.klok-eco.nl/Op-de-verpakking-va...

het lijkt me zeker niet verstandig om de bol leeg te gooien in de trommel het ding is juist bedoeld om in de trommel te plaatsen met wasmiddel erin

Ja, je kunt de wasbol gewoon in de wasmachine bij de was doen. En met een wasbol blijft je bakje schoon, dat is ook nog een voordeel.

ja die kun je gewoon in de wasmachine doen, daar is hij immers voor gemaakt

wasbol met wasmiddel in je trommel stoppen. Het is zelfs beter voor je wasmachine en je portemonnee. je kan dan veel minder wasmiddel gebruiken ong 75% minder als wat de wasmiddelfabrikanten aangeven. want al het wasmiddel wordt dan ook gebruikt. Als je het in wasmiddelbakje stopt zal ongeveer de helft al wegspoelen, dus niet gebruikt worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100