Hoe krijg ik pannen (binnen/buitenkant) blinkend schoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

HG staalpolish Polish Acier Kopen

Baking soda!! Krijg je alles mee schoon en is nog onwijs goedkoop ook. Gebruik het voor alles, maak mijn eigen allesreiniger en sprays etc. Spotgoedkoop. Ook de badkamer is geweldig schoon te maken met Baking soda, laat alles ook glimmen. En is niet enkel goedkoper, ook nog milieuvriendelijker dan al die chemische speciale pannenschoonmaakmeuk ook. ;)

Door te poetsen met Groene Zeep van Driehoek! Groene zeep is een goedkoop en milieuvriendelijk middel dat je kunt gebruiken om schoon te maken. Groene zeep is biologisch afbreekbaar. Te koop in twee vormen: vloeibaar en in een soort gelei. Het is te koop bij o.a. het Kruidvat , Jumbo en AH voor minder dan een euro. Groene zeep: 19 toepassingen! (bron) ---Het werkt ook goed als allesreiniger ---Vette ovens en fornuizen kun je schoonmaken met groene zeep ---Het is geschikt als afwasmiddel -Groene aanslag in de tuin kun je verwijderen met groene zeep -Met groene zeep kun je de auto wassen. -Ramen lappen. -Vieze, vettige handen schoonmaken. -Natuurstenen plavuizen schoonmaken. -Je kunt er de wc mee schoonmaken. -Je kunt je haren er mee wassen.

Bronnen:
http://huisvlijt.com/2016/07/groene-zeep.html
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/altern...
https://www.huishoudplein.nl/blog/groene-zeep-is/

gewoon in de afwas doen zoals je die anders zou doen, afdrogen en erna een scheut azijn erin laten weken. Even laten inweken en erna gewoon spoelen en drogen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100